AZAMİ SÜRESİNİ DOLDURUP İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 27 Eylül 2021 Tarihli Genel Kurul toplantısında Covid-19 Pandemi koşulları nedeniyle 2547 Sayılı Kanunun 44’üncü maddesinin (c) bendinin yeniden değerlendirilmesi neticesinde; azami süresini dolduranlardan başvurmaları halinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren ilişiği kesilenler dâhil ilişiği kesilecek ön lisans ve lisans öğrencilerinin uygulamalı derslerin nitelikleri gözetilerek, 2547 Sayılı Kanunun 44’üncü maddesinin (c) bendindeki ek sınav haklarından faydalanmasına karar verilmiştir. İlişiği kesilen ve sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki tabloda yer alan takvim çerçevesinde 31 Ocak 2022 tarihine kadar dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz müracaatlarını şahsen, pasta yolu veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine imzalı başvuru dilekçelerini göndermek suretiyle yapılabilecektir. Ancak E-posta ile başvuruda bulunan öğrenciler sınava geldiklerinde dilekçelerinin aslını meslek yüksekokulumuz öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Müracaat tarihlerinden sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Posta yoluyla yapılan başvurularda postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.

SINAVLAR YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.

Müracaat Tarihleri

10-31 Ocak 2022