AZDAVAY KAMPÜSÜMÜZDE 2021-2022 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Meslek Yüksekokulumuz Azdavay Kampüsün’de 06.06.2022 tarihinde 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet törenimize Azdavay Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri CİVELEK, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Muhammed SALMAN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Faik OKAY, Öğr. Gör. Ebubekir DOĞAN Kastamonu Meslek Yüksekokulu Azdavay Kampüsü öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve velileri ile Azdavay halkı katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed SALMAN, tarafından yapıldı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Keplerin havaya atılması ile birlikte öğrencilerimiz için hazırlanan müzik eşliğinde öğrencilerimiz mezuniyet eğlencelerini aileleri ile birlikte doyasıya kutladı.