LİSELİ GENÇLERDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

Kastamonu’da bulunan Kastamonu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yükseköğretim ve kampüs yaşamı hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla 18.05.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Üniversitemiz Kuzeykent Yerleşkesinde gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere, müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenleri rehberlik ettiler.

Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret eden öğrencilere, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebubekir DOĞAN Ve Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Asiye ÖZBEK YAZICIOĞLU tarafından yüksekokulumuz derslikleri ve laboratuvarları hakkında bilgiler verildi. Laboratuvarlarda, yüksekokulumuz öğrencilerinin yaptıkları çalışmaları inceleyen öğrenciler, merak ettikleri konuları yüksekokulumuz yetkililerinden öğrenme imkânı elde ettiler. Misafir öğrencilerle yapılan fotoğraf çekiminin ardından ziyaretlerini tamamladılar.