Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

ULUSLARARASI STRATEJİK İLETİŞİM ZİRVESİ 2022 (Stratcom Summit 2022)

 
“Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi” (Stratcom Summit), 2-3 Aralık 2022 tarihlerinde “Stratcom in the Age of Uncertainty” temasıyla düzenlenecektir. Zirve’de stratejik iletişim, hükümet iletişimi, kriz iletişimi, göç iletişimi, dezenformasyonla mücadele, dayanıklılık, liderlik, profesyonellik, yönetim ve yönetişim, açık kaynak istihbaratı, hibrit tehditler ve yeni medya gibi başlıklar ele alınacaktır.
 
Zirve ile dünya çapında uzman ve liderlerin bir  araya geleceği, uluslararası arenada stratejik iletişimin devamlı olarak  ihtiyaç duyduğu öncü bir merkez ve platform olunması hedeflenmektedir. Yurt içi ve yurt dışından kamu, özel sektör, sivil toplum, medya ve akademinin önde gelen kurum ve kuruluş temsilcilerini  bir araya getirecek olan Zirve’de kurumlar arası etkileşim ve karşılıklı tecrübe paylaşımının artırılması amaçlanmaktadır.
Zirveye katılmak isteyen akademisyen ve öğrenciler https://tr.stratcomsummit.com/stratcom.html adresinden başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabileceklerdir. İlgili duyuru afişleri için TIKLAYINIZ.