Kastamonu Meslek Yüksekokulu Tasarım bölümü öğrencileri tarafından köy okullarına yardım kampanyası düzenlenmiştir. Okul müdürümüz Prof. Dr. Savaş CANBULAT ve tasarım bölümü öğrencilerinin katkılarıyla ihtiyaç sahipleri çocuklar için çeşitli yardımlar toplanmıştır. Köy okullarına yönelik yardım kampanyası kapsamında Kastamonu Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Öğretim Görevlilerinden Sena GENCAN ACAR tasarım bölümü öğrencileri ile birlikte topladıkları yardımları 02.05.2019 tarihinde Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bulunan Atabeyli İlkokulu ve Ortaokuluna ulaştırmıştır. Öğrencilere hediyelerini ulaştıran Tasarım bölümü öğrencileri, okuldaki öğrencilerle keyifli bir vakit geçirdikten sonra okuldan ayrılmıştır.