MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR!

DİPLOMA İÇİN:

2008-2015 yılları arasında Mezun olan Kastamonu Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizin diplomaları hazırdır.
Diplomasını almak isteyen Öğrencilerimiz, Geçici Mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Vekalet yoluyla diplomasını almak isteyen Öğrencilerimiz; Mezun olan Öğrenci öncelikle bir kişiye Noter'den vekaletnâme vermelidir. Vekaletname verilen kişinin Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ve Vekaletnâmenin aslı ile birlikte Yüksekokulumuza bizzat başvurması gerekmektedir.

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ İÇİN:

Okulumuzdan Mezun olan Öğrencilerimizin Geçici Mezuniyet Belgelerini alabilmeleri için öncelikle ; Yeni Rektörlük binası içerisinde bulunan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından ''Borcu Yoktur'' belgesini almaları zorunludur. Öğrencilerimiz bu Belge ve Öğrenci kimliği ile okulumuza başvuru yapması gerekmektedir.
ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.