Tasarım Bölümü Öğrencileri Karma Sergisi

Kastamonu Meslek Yüksek Okulu  Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Sena GENCAN ACAR’ın  atölye derslerinde eğitim gören Tasarım bölümü öğrencileri karma sergisi 26.05.2016 tarihinde Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Faik OKAY ve bölüm başkanı hocalarımızın katılımlarıyla 3 Mart Konferans Salonunda düzenlenmiştir. Tasarım bölümü öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen sergide, tasarım bölümü öğrencilerinin bahar yarıyılında yapmış oldukları portfolyo, baskı ve görsel tasarım çalışmaları sergilenmiştir. Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. B. Erhan TARLAKAZAN ve Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Faik OKAY serginin açılışını yapmış ve Yrd. Doç. Dr. B. Erhan TARLAKAZAN açılışta öğrencilere ürün sergilerinin önemini vurgulamıştır.