Tasarım Bölümü Öğrencileri Karma Fotoğraf Sergisi

Kastamonu Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencileri 12.05.2017 tarihinde Meslek Yüksekokulu’nun değerli hocalarının ve öğrencilerinin katılımlarıyla Ahmet Yesevi Konferans salonunda “Lale” temalı karma fotoğraf sergisi düzenlemiştir.

Kastamonu Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü bahar döneminde İstanbul'a sergi gezisi düzenlemiştir ve bu gezi içerisinde "Emirgan Korusu" gezilmiş olup lale festivali için hazırlanan korudaki laleler öğrenciler tarafından büyük ilgi görerek fotoğraflanmıştır. Tasarım Bölümü öğrencilerinden Batuhan ÖZER, Menderes ÇELİK, Nuri Enes GENÇER, Talha Ömer ÖZGEN, Hilal ŞAHİN, Hakkı GİRGİN, Nursema HAZAR, Veysel ÇOBAN, Cihangül ZEYBEK, Hatice Nur ŞAN, Müslüm ÇİFTÇİ, Zeynep GÜNEŞ, Cansel KIPRISCIOĞLU, Eray YÜKSEK isimli öğrencilerin objektiflerinden ve ortak çabalarından ortaya çıkan karma fotoğraf sergisi gerçekleştirilmiştir.