Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Basım ve Yayım Teknolojileri Öğrencileri “Bir Yönetmenin Gözünden Sinema” Etkinliğine Katıldı


Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Kariyer ve Etkinlik Topluluğunun ÜNİDES projesi kapsamında düzenlenen “Bir Yönetmenin Gözünden Sinema” başlıklı etkinliğe, Basım ve Yayım Teknolojileri öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Yönetmen Erol Koçan’ın konuşmacı olarak katıldığı program, 24 Eylül tarihinde İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Koçan, sinema serüvenini ve yönetmenlik deneyimlerini öğrencilere aktarırken, sinema sanatının farklı boyutlarına da dikkat çekti. 
Basım ve Yayım Teknolojileri öğrencileri, etkinlik boyunca sinema ile basım-yayım teknolojilerinin ortak yönleri üzerine değerlendirmelerde bulunarak sektörel bilgi birikimlerini pekiştirdiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen etkinlik, Kastamonu Üniversitesi’nin kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekti.

♿ Erişilebilirlik Tercihleri Ctrl+Shift+A

🔊 Sesli Okuma (Ekran Okuyucu)
🔤 Yazı Boyutu
100%
↕ Satır Yüksekliği
100%
↔ Harf Boşluğu
100%
🔍 İçerik Ölçeklendirme
100%
Renk & Görünüm
Yazı & Hizalama
Navigasyon & Araçlar