26 Eylül 2025 Cuma günü saat 09.30’da, Kastamonu Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda idari personelimize yönelik kalite süreçleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda, Kastamonu Meslek Yüksekokulu Liderlik, Yönetişim ve Kalite Alt Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Behiç ÇELEBİ tarafından kalite süreçlerinin yaygınlaştırılması, görev tanımları ve akreditasyon süreçlerine ilişkin kapsamlı bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, süreç yönetiminde standartların sağlanması amacıyla Kalite Koordinatörlüğü tarafından belirlenen belgelerin kullanımı ve uygulama prosedürleri katılımcılara detaylı bir şekilde aktarılmıştır.
Etkinlik, idari personelin kalite güvence sistemine aktif katılımını teşvik etmek ve süreçlerin etkinliğini artırmak amacıyla düzenlenmiş olup, kalite kültürünün kurumsal düzeyde benimsenmesine katkı sağlamıştır.



