Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Elektrik ve Enerji Bölümü 18.09.2026 tarihinde toplandı.

Kastamonu Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü 18.09.2026 tarihinde Bölüm Başkan V.  Dr. Öğr. Üyesi Turgay SEYDİOĞLU başkanlığında toplandı.

 Toplantıda görüşülen başlıca maddeler şunlardır.

 ·         2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı geride bırakılan dönemin genel değerlendirilmesi; derslerin işleniş süreçleri, karşılaşılan genel problemler, dönem sonu başarı/kalma oranları ve sınav sonuçlarının analizi kurulca görüşülmesi.

·         Dönem içerisinde gerçekleştirilen öğrenci-danışman görüşmelerinin analizi ve "Danışman Görüşme Formları" üzerinden gelen geri bildirimlerin karara bağlanması.

·         Öğrenim çıktılarına ve program çıktılarına ulaşma seviyelerinin görüşülerek gerekli Eylem planının hazırlanması.

·         Memnuniyet anketleri görüşüldü.

·         Bologna ders bilgi paketlerinin güncellenmesi.

·         Kastamonu Akademik Veri Yönetim Sistemi ve UNİS ile ilgili değerlendirme yapıldı.

·         2026 2027 yılı Güz Yarıyılı oryantasyon eğitiminin planlanması

·         2025-2026 Akademik Yılı yaz dönemi staj komisyonu çalışmalarının değerlendirilmesi ve süreçlerin planlanması.

·         Bölümümüz öğrenci temsilcileri belirlendi.

 

Toplantının sonunda katılımcılar, bölümle ilgili çeşitli görüş ve önerilerini dile getirdiler.

 

♿ Erişilebilirlik Tercihleri Ctrl+Shift+A

🔊 Sesli Okuma (Ekran Okuyucu)
🔤 Yazı Boyutu
100%
↕ Satır Yüksekliği
100%
↔ Harf Boşluğu
100%
🔍 İçerik Ölçeklendirme
100%
Renk & Görünüm
Yazı & Hizalama
Navigasyon & Araçlar